طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان کبابی
1. ۴ تا بادمجون رو کبابی و بعد از رسیدنشون به پُختِ کامل، داخلِ اونا رو با قاشق خالی کُن و بعد با چاقو زدن در جَهاتِ مُختلف اونا رو اصطلاحاً ساطوری و لِه کُن.
(رویِ ذُغال و گاز هم میشه من رویِ سنگِ نانوایی سنگکی کباب کردم، سنگ ریختم کفِ قابلمه و بعد از داغ شدنش، بادمجونهایِ شسته شده رو چیدم روش و بعد در قابلمه ۳۰ دقیقه گذاشتم.)
.
2. ۳ حبّه سیر رو داخلِ ماهیتابه تَفت بده تا نرم و طلایی و اصطلاحاً سَبُک بشن؛ بعد ۱ سینه مُرغِ خُرد شده رو اضافه کن با ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه و نصفِ قاشق چایخوری نمک مخلوطشون کن و زمان بده که مرغ بپزه.
.
3. رویِ نونِ تُست بادمجونِ کبابی و لِه شده بریز، بعد تیکههای مُرغ رو بچین و دَر آخر به اندازهیِ دلخواهت پنیرِ لیقوان (پنیر گوسفندی)
(پنیرِ لیقوان به خاطرِ طعمِ نمکی و چربی که داره میتونه مزّهیِ فوقالعاده لذیذی به این تُست بده، امّا میتونی از هر پنیر دیگهای که میخوای هم استفاده کنی.)
.
4. طبقِ فیلم؛ نونها رو داخلِ دستگاه یا ماهیتابه نَچسب حرارت بده تا سطحشون برشته و تُست بشه.
.
5. بعد از حاضر شدنش، تُستها رو دَربیار و ۱۰ دقیقه زمان بده که حرارتشون کم بشه.
(دلیلش اینه که تو حالتِ داغ داغ، مزّهها به خوبی خودشون رو نشون نمیدن و اگه کمی صبر داشته باشی میتونی تفکیکِ طَعمها رو تویِ دَهان به خوبی تَجربه کنی.)
.