طرز تهیه یه پیتزای خاص بدون نیاز به فر
1. یه سیب زمینیِ مُتوسط رو بُرش بزن، بَعد بِچینشون تویِ ماهتابه تا هر دو طَرفشون سُرخ بشه.
2. ۲ تا تُخمِ مُرغِ کامل رو بریز داخلِ ظرف، نصف قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه بهش اضافه کن و حسابی هَم بزن با چنگال.
3. ۵ تا قارچ رو خُرد کُن و جُدا تَفت بده تا آبِشون گرفته شِه.
4. تُخم مرغا رو بعد از هَم زدن بریز داخلِ ماهیتابه و رویِ سیب زمینیا.
5. بلافاصله ژامبون گوشت رو به اندازه یِ دُرشت بُرش بزن و بچین رویِ سیب زمینیا.
6. یه مُشت پنیر پیتزایِ رَنده شده بریز رویِ ژامبونا.
7. به ترتیب قارچِ سُرخ شده، نصفِ لیوان ذرّت، نصفِ فلفل دُلمه ای خُرد شُده و ۳تا پیازچه یِ خُرد شده رو اضافه کن.
8. ۲ تا مُشت پنیر پیتزا پخش کُن روش، نصفِ قاشق مُربّا خوری آویشن هم اضافه کن و دَرب ماهیتابه رو به مُدّت ۷ تا ۱۰ دقیقه بذار.
9. آروم و کامل از ماهیتابه دَرِش بیار و به تعدادی که دلت میخواد بُرِش بزن.