آموزش تهیه و پخت حرفه ای فیله استریپس
مواد لازم 😕
۵۰۰ تا ۷۵۰ گرم فیله ی مرغ
نیم کیلو آرد
نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، ادویه ی مرغ، پاپریکا، آویشن به میزان دلخواه
ادویه ها کاملا سلیقه هستن می تونید اصلا اضافه نکنید.
فیله هارو من از قبل با پیاز، سیر، آب لیمو، سس مایونز و فلفل مزه دار کردم.
.
دستور تهیه 😕
آرد و ادویه هارو خوب مخلوط کرده و یکظرف پر از یخ آماده کنید.
فیله هارو اول داخل کیسه خیلی کم با گوشتکوب بکوبید طوری که له نشه و فقط کمی ضخامتش کم بشه
فیله هارو اول خوب به آرد اغشته کنید و چند ثانیه داخل آب یخ بذارید بعد دوباره در آرد بغلتونید وخوب بر خلاف عقربه ی ساعت ماساژ بدید دوباره به آب یخ برگردونده چند ثانیه بذارید بمونه دو باره در آرد بغلتونید و در یک ظرف بچینید.
(اول آرد، بعد یخ، آرد، یخ و در آخر آرد)
در روغن کاملا داغ خوب سرخ کنید.
.