آموزش کامل تهیه و پخت کتلت سویا
با اینکه درست کردن کتلت کمی سخت و زمان بر است اما لذت خوردن این غذای خوشمزه با نان سنگک داغ و ترشی سختی کار را از یادتان خواهد برد. نکته جالب این غذای نوستالژیک و وسوسه انگیز این است که کتلت های بیرونی از نظر طعم و مزه هرگز به پای کتلت های خانگی نمی رسند.
امروزه انواع کتلت ها با مواد اولیه متفاوت تهیه می شوند.
(گوشت، سویا، مرغ، ماهی، سیب زمینی، بادمجان و … )
.
مواد لازم 😕
سویا : ۲۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط : ۳ عدد
پیاز : ۱ عدد
سیر : ۵ حبه
تخم مرغ : ۱ عدد
پودر سوخاری : ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، ادویه کتلت، تخم گشنیز، گرد غوره یا سماق، زردچوبه و نمک : به مقدار لازم
.
دستور تهیه 😕
سویا را داخل آب جوش نیم ساعت خیس می کنیم.
سیب زمینی، پیاز و سیر رنده می کنیم.
آب سویاها را کامل می گیریم و میکس می کنیم.
سویاهای میکس شده را به همراه تخم مرغ، ادویه ها، پودرسوخاری و نمک به مواد رنده شده اضافه می کنیم و برای چند دقیقه هم می زنیم و ورز می دهیم.
دست خود را ابتدا با آب خیس می کنیم و مقداری از مواد را برمی داریم و کتلت ها را شکل می دهیم و داخل روغن دو طرف آنها را سرخ می کنیم.
نوش جان ??
نکات 😕
نوع و مقدار ادویه های داخل کتلت به ذائقه شما بستگی دارد.
برای سرخ کردن کتلت ها، ابتدا با شعله زیاد روغن را داغ کنید و بعد از قرار دادن کتلت ها داخل روغن، شعله را کم کنید.
شکل و اندازه کتلت ها به سلیقه شما بستگی دارد.
به جای پودرسوخاری می توانید از آردنخودچی استفاده کنید.
اگر مواد شما چسبندگی لازم را ندارد، یه زرده تخم مرغ اضافه کنید.
.