طرز تهیه هویچ پلو حرفه ای
دستور تهیه 😕
۴ عدد هویج متوسط رو رنده درشت کردم و با مقداری روغن زیتون تفت دادم و بعد دو قاشق غذاخوری شکر رو بهش اضافه کردم و هویج هارو از تابه خارج کردم.
یک عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کردم و با روغن تفت دادم و بعد زردچوبه و نمک رو بهش اضافه کردم.
یک عدد سینه مرغ رو به اندازه های کوچک خرد کردم و به پیازها اضافه کردم و مقداری تفت دادم تا مرغها بپزند و سپس دارچین، فلفل سیاه و دو قاشق غذاخوری زعفران دمکرده غلیظ رو بهش اضافه کردم و در آخر هم هویج های تفت داده شده رو با مرغها مخلوط کردم و زیر تابه رو خاموش کردم.
۴ پیمانه برنج خیس خورده رو در پنج و نیم پیمانه آب جوش ریختم و گذاشتم تا آب برنج کاملا جمع بشه و بعد برنج رو از قابلمه خارج کردم و کف قابلمه رو روغن ریختم و بعد سیب زمینیهارو کف قابلمه چیدم و بعد یک لایه برنج و یک لایه از مرغمون قرار دادم و در آخر هم مقداری زعفران دمکرده روی برنج ریختم و گذاشتم دم بکشه.
میتونید مقداری زرشک رو تفت بدید و هم برای تزیین و هم ملس شدن طعم پلو روی برنج بریزید.
.