طرز تهیه شربت مخصوص زولبیا و بامیه
من برای شیرینی های شهدی مثل باقلوا، زولبیا بامیه، کنافه، گوشفیل و … از همین رسپی عالی استفاده میکنم چون هم خیلی سریع اماده میشه هم اینکه شکرک نمیزنه البته به شرط رعایت نکاتش?
.
مواد لازم 😕
شکر یک و یک چهارم پیمانه یا ۲۵۰ گرم
اب یک چهارم پیمانه یا شصت میلی لیتر
زعفران دم کرده و غلیظ یک قاشق غذاخوری
گلوکز یک قاشق غذاخوری سر پر
جوهرلیمو نوک قاشق مرباخوری یا یکسوم قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم پیمانه.
⭕️ توضیحات روی ویدئو هست ولی نکته هاشو حتما حتما بخونید چون خیلی مهم هستن?
نکات 😕
? دقت کنید ک قبل از اینکه مواد بجوشه باید شکر کاملا حل شده باشه حتی یه دونه بلور شکر هم داخلش نمونده باشه.
? پس لازمه ک حرارت خیلی کم باشه و خیلی اروم هم زده بشه تا شکر به دیواره های ظرف نچسبه.
? وقتی شکر کامل حل شد یک قلمو رو در آب بزنید و به دیواره های ظرف بکشید تا اگر شکری چسبیده، از دیواره پاک بشه.
? وقتی ک شربت شروع به جوشیدن کرد اصلا به دیواره ها قاشق نکشید و همش نزنید چون باعث شکرک زدن شربت میشه.
? وقتی حرارت زیرش رو خاموش کردید حتما دربش رو محکم بذارید تا دیواره ها عرق کنه و کریستال شکر تشکیل نشه.
? بعد از اماده شدن شربت از همزدنش خودداری کنید چون شکرک میزنه.
? خلاصه که شربت بار خیلی زود رنجه هواشو داشته باشید??
? شربت باید برای بامیه و گوشفیل ولرم و برای زولبیا داغ باشه.
? در اخر ویدئو، غلظت شربت ولرم رو میتونید ببینید.
? گلوکز برای براق شدن، قوام و غلظت شربت لازمه و باعث میشه که زولبیا بامیه نرم نشه و براق بمونه، در قنادیها از مقدار زیادی گلوکز برای شربت استفاده میشه
میتونید حذفش کنید و بجاش یک قاشق غذاخوری عسل بریزید ولی دیگه شربت اون براقی رو نخواهد داشت.
? تو پست قبلی که زولبیا بود یه نکته ای رو جا نشد بنویسم، اینکه زولبیا و بامیه رو در یخچال نگهداری کنید و دربشو نذارید تا نرم نشه و تردیش رو حفظ کنه
.