طرز تهیه کیک هویج و گردو حرفه ای
کیک هویج و گردو
هم با فر و توستر میشه پخت هم بدون فر و داخل قابلمه
.
دستور تهیه 😕
۴عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده رو با یک و یک چهارم لیوان شکر (۱و۱/۴لیوان) البته اگر هویجتون شیرین نیست میتونید یک ونیم (۱/۵) پیمانه شکر بریزید و خیییلی کم نمک .با همزن برقی اینقدر هم زدم تا حجمش زیاد شد و رنگش روشن. حالا ۱لیوان سرخالی روغن مایع اضافه کردم کمی هم زدم. حالا ۲لیوان آرد سفید رو با ۱یا ۲ق غ دارچین و ۱ق غ بکینگ پودر سه بار الک کردم و به مواد قبلی اضافه کردم کمی هم زدم. در آخرین مرحله ۲لیوان هویج خام ریز رنده شده و نصف لیوان گردوی خورد شده رو به مواد قبلی اضافه کردم و با لیسک آروم هم زدم. مواد کیک کمی سفت و چسبناکه ایرادی نداره بعد از پخت پوک میشه. داخل قالبم رو چرب و آردپاشی کردم. مواد کیک رو داخلش ریختم داخل فر ۱۷۰درجه که از یک ربع قبلش گرم کرده بودم گذاشتم بمدت ۴۰ تا ۵۰دقیقه. (با توستر۱۶۰درجه بمدت ۴۰ دقیقه). بعد از این مدت با یه سیخ چوبی داخل کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته. فر رو خاموش کنید قالب رو خارج کنید. وقتی کمی خنک شد از قالب خارج کنید. زیاد داخل قالب نمونه وگرنه خمیری میشه.
منظور از پیمانه همون لیوان دسته دار فرانسویه.
? به روش بدون فر پختم و داخل قابلمه، مدت زمان ۴۰ دقیقه.
? شکر فقط ۱ لیوان ریختم و کاملا شیرین بود، چون هویجهام شیرین بودن.
? قالبم رو با ارده کنجد چرب کردم.