آموزش تهیه چیکن استروگانوف حرفه ای
چیکن استروگانوف
دستور تهیه 😕
این میزان مواد برای ۳ نفر کافی هست?
.
-سس خردل طعم جذابی به مرغ میده ولی اگر نداشتین، همون ادویه ها با نصف ق غ روغن هم کفایت میکنه
.
-حین تفت دادن مرغ و قارچ شعله گاز کم نباشه تا آب نندازن
.
-اون ردی که از مرغ داخل تابه میمونه، اصلیترین طعم غذارو تعیین میکنه، پس همه ی مراحل روداخل همون تابه انجام بدین، تا عصاره ی لذیذ مرغ به غذا منتقل بشه?
.
-آرد رو به خوبی تفت بدین تا بوی خامی نده. حتی اگر آرد هم اضافه نکردین، خامه غلظت خوبی به غذا میده
.
-شیر و خامه به دمای محیط رسیده باشه تا ی وقت نبره
.
-برای سیب زمینی های روی غذا هم هم میتونید برش نازک بزنید، هم از کاتِر مخصوص استفاده کنید
.
-سیب زمینی های خلالی رو نیم ساعت داخل آب سرد و یخ بزارین، هم خیلی تازه تر میشن و هم نشاسته سیب زمینی کاملا از بین میره وموقع سرخ شدن به هم نمیچسبن.
.
-سیب زمینی هارو بعد از آبکشی روی ی پارچه تمیز پهن کنید تا خشک بشه و بعد طی چند مرحله داخل روغن بصورت غوطه ور سرخ کنید، نمک هم فراموش نشه?
.