طرز تهیه سالاد سزار بسیار خوشمزه
دستور تهیه سالاد سزار:?
خوب اول سینه ی مرغ بدون استخون یا فیله ی مرغ رو با پیاز، فلفل سیاه، نمک، پاپریکا، زعفرون آبکرده مزه دار میکنیم. بعد میذاریم چند ساعت داخل یخچال تا مزه دار بشه.
.
نون تست ها رو مربعی برش میدیم. بعد داخل تابه به اندازه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون میریزیم و نون ها رو داخلش تفت میدیم تا برشته بشه.
(میتونید داخل فر 180 درجه به مدت ده دقیقه گریل کنید).
بریم سراغ درست کردن سس 😕
یک عدد زرده تخم مرغ رو با چنگال میزنیم. بعد بهش یک قاشق غذاخوری سس مایونز، یک قاشق غذاخوری سس خردل، یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، یک قاشق غذاخوری آبلیمو، دوقاشق مربا خوری سرکه بالزامیک، چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون، یه حبه سیر رنده شده، همرو با هم مخلوط میکنیم و سس مون آمادست.
.
حالا کاهو ها رو برش های سه سانتی میزنیم. نون های تست شده رو میریزیم روش.
بعد سس رو به تمام سطح سالاد میریزیم.
مرغ گریل شده رو برش های نیم سانتی میزنیم و روی سالاد قرار میدیم.
در آخر هم به اندازه ای که دوست دارید پنیر پارمسان بریزید. هر چی بیشتر بهتر و خوشمزه تر ??
من که مردم برای این سالاد ?
هر کی خورده میفهمه من چی میگم?
.