آموزش تهیه آسا نپاناکوتا خرما خوشمزه
مواد لازم برای پاناکوتا خرما:?
خرما 15 تا 17 عدد
◀من 15 عدد خرما استفاده کردم
◀روی خرما آب جوش بریزید و چند لحظه صبر کنید سپس پوست و هسته آنرا جدا کنید
شیر 1 و 1/4 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده 70 گرم
◀من از شکلات تلخ کارات استفاده کردم
خامه صبحانه 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری پُر
.
دستور تهیه 😕
نصف مقدار شیر را به همراه خرما و پودر کاکائو در مخلوط کن بریزید تا پوره و یکدست شود.
خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید
وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کرد، شکلات خرد شده را افزوده و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
❎ دقت کنید در طول مراحل تهیه دسر، مواد به هیچ عنوان نباید بجوشد.
سپس بقیه شیر را اضافه کنید
مخلوط خرما را صاف کرده و به مواد اضافه کنید.
در انتها پودر ژلاتین روی مواد بپاشید و مدام هم بزنید تا گلوله های ژلاتین باز شده و در دسر کاملا حل و یکدست شود
◀ میتونید برای اطمینان از گلوله نشدن ژلاتین، 1 قاشق پودر ژلاتین را روی 1/4 پیمانه از شیر بپاشید و روی بخار کتری قرار بدید تا ژلاتین شفاف و حل شده سپس به مواد پاناکوتا اضافه کنید
مواد دسر آماده ست
آنرا در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شده و ببندد سپس از قالب خارج کنید.
◀قالب من سیلیکونی هست که نیازی به چرب کردن نداره
◀اگه از قالب پلاستیکی استفاده کردید بهتره کمی قالب رو چرب کنید.
◀این میزان مواد 8 عدد پاناکوتا تکنفره سایز قالبم به من داد