طرز تهیه نان بربری خانگی
مواد لازم برای چهار عدد نان بربری کوچک یا دو عدد بزرگ
آرد نان پنج پیمانه/۷۰۰ گرم
آب دو پیمانه/۴۸۰ گرم
نمک یک و یک دوم قاشق چایخوری/۹گرم
پودر خمیر ترش دو و یک دوم قاشق چایخوری/۷گرم
بیکینگ پودر در صورت تمایل (و یا بهبود دهنده) یک قاشق چایخوری/۴گرم
شکر یک قاشق چایخوری ۱۰ گرم تا سه قاشق غذاخوری/۳۰گرم
آرد سبوس دار یا سبوس برای زیر نان
کنجد برای تزئین
مواد لازم برای مایع روی نان
آرد یک قاشق چایخوری
جوش شیرین یک قاشق چایخوری(اگر دوست نداشتید میتونید حذف کنید)
اب دو سوم پیمانه
For 4 small bread or 2 large:
5 cups/700g All purpose flour
2 cups/480g warm water
1 1/2 tsp/9g salt
2 1/2 tsp/7g Active dry yeast
1 tsp/4g Baking Powder (optional)
2-3Tbs/30g sugar
Some Bran for under the bread (optional)
For the glaze:
1tsp Flour
1tsp baking soda (if you don’t like bs you can put more flour instead)
2/3 cup water