طرز تهیه شیرینی مشهدی خانگی
مواد لازم:
آرد ۱/۳ ۵ پیمانه (۶۰۰ گرم)
پودر قند ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)
کره یا روغن جامد ۱/۳ ۱ (۳۰۰ گرم)
شربت بار (شربت زولبیا و بامیه) ۱/۴ پیمانه (۶۰ گرم)
شیر ۱/۴ پیمانه (۶۰ گرم)
وانیل ۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
مارمالاد – کنجد – پودر پسته – خلال بادام برای تزیین
Ingredients:
All-purpose flour all – 5 1/3 cups or 600 gr
Confectioners' sugar (icing or powdered) – 1 cup or 100 gr
Unsalted butter or hydrogenated oil – 1 1/3 cups or 300 gr
Sugar syrup or corn syrup – 1/4 cup or 60 gr
Milk – 1/4 cup or 60 gr
Pure vanilla extract – 1 tsp
Egg yolks 2
Marmalade or jam, sesame seeds, pistachio and
almond for decoration