طرز تهیه پیاز ترشی خانگی
سلام به همگی عزیزای دل
چرا انقدر بازار ترشی گرم شده؟؟؟?
کلی دایرکت داشتم که دستور ترشی بزارم
تو ترکیه که دارن آب ترشی میفروشن و حتی بعضی ها به جای نذری برای افراد بی بضاعت آب ترشی پخش میکنن
خلاصه حالا به هر دلیلی که بازارش گرم شده?
یه ترشی راحت و سریع براتون آوردم که هرکسی با هر مقدار تجربه ی نداشته ای هم میتونه به راحتی درستش کنه و خیلی هم سریع حاضر میشه
ترشی پیاز فوق العاده خوشگل و خوشرنگم هست و میتونین کنار انواع غذا و توی سالاد هم ازش استفاره کنین
"ترشی پیاز"
پیاز بنفش 3 عدد
سیر پوست کنده 2 تا 4 حبه
نمک کریستالی اگر نبود همون نمک ساده 1 قاشق چایخوری
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری اگر نبود به راحتی به جاش 1 قاشق چایخوری آب لیموترش تازه بریزین
سرکه سفید به میزانی که دو سوم حجم شیشه پر شه
آب جوشیده یک سوم باقیمانده حجم شیشه و یا حتی کمتر از آب پر شه
میتونین کلا از سرکه استفاده کنین و آب رو حذف کنین ولی میزان سرکه حتما باید بیشتر از آب باشه
پیاز هارو پوست بکنین ، پیاز ها و سیر حتما باید کاملا خشک باشند حتی یک قطره آب هم روشون نباشه
شیشه و در ترشی رو از قبل با آب داغ استریل کنین و بزارین کاملا خشک و عاری از رطوبت باشه
پیاز رو به دلخواه برش بدین و با سیر داخل شیشه قرار داده در آخر نمک و جوهر لیمو و یا آب لیمو ترش ریخته
آب و سرکه اضافه کنین درب شیشه رو ببندین تکونش بدین که مواد باهم حل شن بعد میتونین کمی آب ترشی رو بچشین و اگر دوست داشتین بهش دونه فلفل یاه و یا نمک بیشتر اضافه کنین
در آخر که مزه هارو چک کردین درب شیشه رو محکم بسته
و شیشه را به صورت سر و ته داخل یخچال و یا در جای خشک و خنک قرار بدین
بعد از چند روز که ترشی خوب رنگ پس داد حاضره
برای این ترشی میتونین از سبزیجات معطر دلخواه استفاده کنین ولی به خاطر شرایط کرونا که سبزی خریدن و شستن مکافاته و نمیشه به راحتی چیزی رو خشک کرد و مصرف کرد بهتره ساده تهیه بفرمایید که مطمئن تر باشه
نکته: پیاز بنفش بعد از چندروز رنگ پس میده و ترشیتون خوش رنگ میشه اما اگر خواستین رنگ بیشتری داشته باشه موقع تهیه ترشی مقداری از اب ساده کم کنین و به جاش چند قاشق غذاخوری آب لبو بدون شکر بهش اضافه کنین و بقیه مراحل مثل قبل…
نوش جان
لطفا سوالات مربوط به هر پست زیر همون پست کامنت شه ممنون❤