طرز تهیه شیرینی برشتوک با رویه شکلاتی
سلام به همگی عزیزای دل
امشب شیرینی مورد علاقه خودمو براتون گذاشتم?من عاشق برشتوکم مخصوصا اگر یه لایه ی نازک شکلاتی هم روش باشه به نظر من یکی از خوشمزه ترین شیرینی های عید برشتوکه ?
برشتوک دو مدل تهیه میشه
یک مدل فقط با آرد نخودچی و یکی مخلوط آرد سفید و نخودچی
ارد نخودچی معمولا گرون تره
برای اینکه از نظر قیمتی به صرفه تر باشه من مدل مخلوط دو آرد رو براتون گذاشتم
خب بریم سراغ رسپی
"برشتوک با رویه شکلاتی بدون فر"
شکلات تخته ای 50 تا 100 گرم بسته به سلیقه تون هرچی شکلات بیشتر باشه لایه ی شکلاتیتون ضخیم تر میشه بهتره از شکلات های قنادی استفاده کنین من مارک کارات رو پیشنهاد میکنم
آرد نخودچی 2 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
کره سه چهارم پیمانه میتونین به جاش از همین مقدار روغن جامد استفاده کنین من عطر کره رو بیشتر دوست دارم
پودر قند 1 پیمانه
پودر هل 1 قاشق مرباخوری
مغز خرد شده گردو یا بادام در صورت تمایل میتونین بریزین
اول شکلات را به روش بن ماری و یا توی ماکروفر طبق نکاتی که قبلا تو پست های پیش شرح دادم ذوب کنین اگر شکلات به حد کافی روان نبود میتونین 1 تا 2 قاشق چایخوری روغن مایع هنگام ذوب شدن بهش اضافه کنین و خوب همش بزنین تا روون و مایع شه و داخل قالب سیلیکونی بریزین هرچقدر که دوست دارین قطر لایه شکلاتی باشه به همون میزان بریزین
بزارین کنار تا ببنده
حالا کره رو روی حرارت ملایم آب کنین
آرد هارو سه بار الک کنین و به کره اضافه کنین میتونین قبل از این مرحله آردهارو 10 دقیقه جدا گانه تفت بدین و بعد به کره اضافه و زیاد دیگه حرارت ندین من مستقیم با کره تفت دادم به نظرم راحت تره
آرد هارو با کره چند دقیقه خوب تفت بدین تا کم کم تغییر رنگ بده و به روغن بیفته بسته به جنس آردتون اگر احساس کردین سفته 1 تا 2 قاشق روغن مایع اضافه کنین وقتی آردتون به رنگ دلخواه رسید به روغن افتاد در صورت تمایل مغزیجات خرد شده رو اضافه کنین
اگرم نخواستین که هیچی
حالا مواد رو از روی حرارت برداشته
پودر قند و پودر هل رو هم الک کنین و به موادتون اضافه کنین
و خوب مخلوط کنین و با پشت قاشق فشار بدین تا مواد یکدست شه
حالا مواد داغ رو روی شکلات ها اضافه کنین و بزارین تو یخچال تا خوب خنک شه
نوش جان