آموزش تهیه آسان ژله ویترینی
دستور تهیه 😕
اول قالبتون رو پیمونه بزنید که ببینید چقدر گنجایش داره
بعد شیر پرچرب رو بذارید چند ساعت توی دمای محیط بمونه، اگه از بستنی استفاده میکنید که مشکلی نیست من از سه چهار رنگ ژله استفاده کردم
بعضیاشون نصف بسته، یعنی هر نصف پاکت ژله با نصف لیوان آبجوش حل کردم و بنماری کردم
بعد یه ق بستنی وانیلی به هرکدوم اضافه کردم و گذاشتم چند ساعته تو یخچال سفت بشه (که موقع کاتر زدن تمیز دربیاد)
.
واسه ژله پایه هم،
یه بسته ژله بلوبری رو با یک ونیم لیوان آبجوش بنماری کردم
و توی یه ظرف پیرکس ریختم
حالا چند ساعت تو یخچال بذارید تا یکم سفت بشه کاتر قلب رو خیس کنید و کل ژله ها رو کاتر بزنید و با سلیقه خودتون بچنید روی ژله پایه و به آرومی ژله آلوورا روش بریزید که جابه جا نشن و یکشب تو یخچال بذارید.
? واسه مهمونیاتون ژله رو چند روز قبل درست کنید.
هرچی بمونه راحتتر میشه برشش زد.
? بعد با چاقوی خیس برش بزنید و توی کپسولای کاغذی بذارید
یا همونجور توی ظرف سرو بشه.
? حتی میتونید توی لیوان کوتاه اول چهارتا ژله قلبی بذارید یکم ژله آلورا بریزید وقتی خودشو گرفت یکم ژله رنگی بعد برگردونید و به شکل تک نفره سرو بشه.