آموزش تهیه آسان مندی مرغ
مواد لازم برای مندی مرغ:?
پودر تخم گشنیز یک قاشق چایخوری پر
برگ بو ۴ عدد
چوب دارچین یک تیکه متوسط
هل ۳_۴ دونه
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه کوبیده نشده حدودا ۱۰_۱۲ دونه
نمک دو قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری پر
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
.
دستور تهیه 😕
تمام مواد رو میکوبیم یا آسیاب میکنیم.
برای مرینیت کردن مرغ نیاز داریم به دو حبه سیر له شده، دو قاشق غذاخوری آبلیمو و ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون.
یک قاشق از ادویه هایی ک ترکیب کردیم رو بر میداریم و مواد بالا رو با ادویه های باقیمونده ترکیب میکنیم.
مرغ ها رو با سسی ک آماده کردیم کاور میکنیم، روی مرغ ها برش ایجاد میکنیم ک سس ب بافت مرغ نفوذ کنه. در فر با دمای ۱۸۰ درجه میپزیم و چند دقیقه آخر گریل میکنیم تا سطح مرغ برشته بشه.
مریم سراغ پخت برنج؛
برنج رو از قبل کاملا شسته تا خاکش بره بعد به تعداد پیمانه ای ک استفاده میکنید یک قاشق چایخوری نمک دریا بزنید.
کره رو توی قابلمه میزاریم تا آب بشه. دو عدد پیاز نگینی شده و نصف فلفل دلمه ای درشت نگینی شده و نصف یک بوته سیر و یک عدد گوجه اسلایس شده رو به کره اضافه کرده و تفت میدیم نیاز نیست سرخ بشه. ادویه ها و سه عدد لیمو عمانی ک نصف کردیم رو اضافه میکنیم. سه عدد هویج رو رنده میکنیم و اضافه میکنیم. هویج هم در حدی ک نرم بشه تفت میدیم برنج رو اضافه کرده و آب جوش اضافه میکنیم آب یک بند انگشت از سطح برنج بالاتر باشه. به مدت ۳۰ دقیقه دم میدیم و خاموش میکنیم. مرغ هایی ک پخته شده رو روی برنج میزاریمو یک تیکه فویل و دو تیکه زغال در فویل میزاریم دو سه قطره روغن روی زغال میریزیم در قابلمه رو ده دقیقه میزاریم تا برنج دودی بشه و بعد نوش جان