آموزش تهیه آسان کیک شکلاتی بدون فر مخصوص تولدها
کیک شکلاتی بدون فر
مواد لازم 😕
تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک لیوان
اب جوش نصف لیوان
روغن مایع یک سوم پیمانه
ارد ۱/۵ لیوان
بکینگ پودر ۲ ق غ
وانیل نصف ق چ
اگر خواستید کیک شکلاتی باشه ۲ ق غ پودر کاکائو
فقط دو نکته :
ارد رو با بکینگ پودر حتما سه بار الک کنید.
تخم مرغ ها سرد باشه
.
دستور تهیه 😕
ابتدا چهار تا تخم مرغ رو زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده رو خوب میزنیم تا حجیم بشه و از ظرف نریزه بعد سه ق غ از شکر که داشتیم برمیداریم و اضافه میکنیم باز خوب هم میزنیم داخل یخچال میگداریم تا اب نشه و فرمش خراب نشه.
در ظرفی دیگه زرده ها و وانیل و بقیه شکر رو خوب میزنیم تا سفید و کشدار بشه بعد ابجوش رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا تخم مرغ ها با حرارت ابجوش پخته نشه بعد روغن رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست که شد ارد و بکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم (خواستید پودر کاکائو هم بزنید در این مرحله) و در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم بار اول و دوم با قاشق مخلوط کنید بعد مرحله سوم چند ثانیه با همزن بزنید تا گلوله های ارد از بین بره بعد سفیده ها رو هم در سه مرحله اضافه میکنیم ارام ارام مخلوط مواد میکنیم تا پف سفیده نخوابه.
مواد که کامل مخلوط شد داخل قالب یا قابلمه مورد نظر کاغذ روغنی میاندازیم و خوب چرب میکنیم مواد رو داخلش میریزیم و چند بار میکوبیم تا هوای کیک خارج بشه بعد داخل فر دست ساز یک ساعت میگذاریم قبل یکساعت اصلا در قابلمه رو باز نکنید پف کیک میخوابه بعد یک ساعت با سیخ چوبی چک کنید ببینید اگر تمیز بود پخته اگر نه یکم دیگه بمونه.
یا داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت یکساعت بمونه.
.
دستور گاناش فرم گرفته 😕
خامه صبحانه یک بسته پاکت صورتی رنگ (۲۰۰گرم)
شکلات تخته ای کاکائویی ۱۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
خامه و کره رو بزارید رو شعله کم تا داغ بشه وقتی داغ شد شکلات خرد شده بریزید توش وکمی کنید هم نزنید چهار الی پنج دقیقه به همین حالت بزارید تا شکلات با گرمای خامه اب بشه بعد میگداریم داخل یخچال خنک که شد باهمزن میزنیم تا فرم بگیره و بعد سرد شدن کیک با ماسوره روی کیک فرم میدهیم.
.