آموزش تهیه شربت بار و بامیه بسیار خوشمزه
چند نکته 😕
✅ شربت بار حتما باید غلیظ باشه، به غلظت عسلی که کمی روون شده.
✅ شربت باید ولرم رو به سرد باشهکه بامیه ها رو داخلش بریزید.
✅ بامیه ها پنج دقیقه داخل شربت باشن بعد داخل صافی بریزید.
✅ بامیه هارو وقتی داغ هستن روی هم نریزید.
✅ داخل ظرف دربسته نریزید چون نرم میشن.
✅ گلوکز جایگزین نداره میشه حذف بشه.
✅ ابلیمو و رو میشه جایگزین جوهر لیمو کرد ولی جوهر لیمو بهتره.
✅ بامیه ها با حرارت کم حداقل ۷-۸ دقیقه در روغن شناور سرخ بشن.
.
دستور شربت بار 😕
چهار لیوان شکر دو لیوان آب یک چهارم ق چ جوهر لیمو یا یک قاشق ابلیمو چهار قاشق غذاخوری گلاب چهار قاشق غذاخوری زعفران دم کرده سه قاشق غذاخوری گلوکز
ابتدا شربت را درست کنید و کنار بذارید تا ولرم بشه به اینصورت که شکر و آب را بذارید روی حرارت بسیار ملایم تا کم کم جوش بیاد (تو این فاصله به هیچ وجه شربت و هم نزنید). ممکنه نیم ساعت طول بکشه تا جوش بیاد، به محض اینکه جوش اومد، گلاب ،جوهر لیمو و زعفران دم کرده و گلوکز را اضافه کنید و دو الی سه دقیقه بذارید بجوشه تا به غلظت برسه بعد از روی حرارت بردارید. بعدش بزارید کنار تا کاملا ولرم رو به سرد بشه. غلظت شربت بعد از سرد شدن باید شبیه عسل روان بشه (در این فاصله یه فرچه تمیز بردارید و مدام دور تا دور قابلمه شربت و تمیز کنید)
اگر شربت زیاد اومد میتونید داخل یخچال برای دفعه بعد نگهدارید با نصف این دستور هم میتونید درست کنید این دستور تقریبا یک کیلو بامیه میشه
.
دستور خمیر بامیه 😕
آرد دو لیوان آب دو لیوان کره پنجاه گرم
عسل دو ق غ سر پر (میتونید از شربت بار استفاده کنید) تخم مرغ چهار عدد درشت
.
ابتدا آب و کره و عسل رو با هم مخلوط کنید بزارید روی شعله تا آب بجوش بیاد . آرد رو یکباره بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست بشه و جمع بشه هم بزنید این قسمت خیلیبیی مهمه خمیرتون اگر خوب داغ نخوره بعدش احتمال داده بامیتون ترد نشه حدود هفت هشت دقیقه با شعله خیلی کم خمیر و داغ بزنید بعد خمیر رو بزارید کنار تا سرد بشه بعد تخم مرغ ها رو با خمیر مخلوط کنید خوب به هم بزنید تا یکدست بشه ( با همزن ) . حتما تخم مرغا رو دونه دونه اضافه کنید
خمیر رو داخل قیف بریزید و با ماسوره ستاره و به کمک قیچی خمیر را داخل روغن بندازید تا سرخ بشه (هر چی ماسوره کوچیکتر باشه بامیه تردتری خواهید داشت) مرتب هم بزنید تا همه جای بامیه ها سرخ بشه بلا فاصله بعد از سرخ شدن داخل شربت ولرم تا سرد بندازید ( تو سرخ کردن بامیه عجله نکنید هر سری حدود ده دقیقه با شعله خیلی کم سرخش کنید. از