آموزش تهیه کروسان شکلات بسیار خوشمزه
مواد لازم 😕
آرد دو و نیم لیوان
شیر ولرم یک لیوان
شکر دو قاشق غذاخوری
خمیر مایه 5 گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد (سفیده برای داخل نان، زرده برای رومال)
برای داخل نان :
کره 90 گرم
نوتلا یا شکلات مقداری
.
دستور تهیه 😕
اول از همه شیر ولرم رو با یک قاشق غذاخوری شکر و خمیر مایه مخلوط میکنیم و هم میزنیم و میذاریم ده دقیقه بمونه تا عمل بیاد.
بعد سفیده تخم مرغ رو با نمک و یک قاشق غذاخوری شکر داخل ظرفی مخلوط کرده، خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم. خمیر این نون کمی چسبناکه، با ورز صحیح چسبناک بودنش رو بگیرید، آرد اضافی به خورد خمیر ندید چون نون سفت میشه.
بعد خمیر رو بذارید برای یک ساعت و نیم الی دو ساعت تا استراحت کنه و حجمش دوبرابر بشه.
بعد از استراحت پف خمیر رو میگیریم، خمیر رو به 9 قسمت تقسیم میکنیم. خمیر ها رو دونه دونه با وردنه به اندازه ی بشقاب میوه خوری باز میکنیم.
روی هر خمیر کره میمالیم، دوباره خمیر بعدی رو روش میذاریم و کره میمالیم تا 9 قسمت تموم بشه.
لایه ی آخر کره لازم نداره خمیر رو تا جایی که میشه با وردنه بازش میکنیم، به صورت مثلثی برش میزنیم بعد سر خمیر رو نوتلا یا شکلات میذاریم و خمیر رو میپیچونیم. کروسان ها رو میذاریم داخل سینی که کاغذ روغنی انداخته و روشو با زرده رومال میکنیم. دوباره بیست دقیقه استراحت میدیم، بعد میذاریم داخل توستر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت بیست دقیقه یا فر 180 به مدت بیست دقیقه.
وقتی نون پخت در آخر کمی حرارت بالا رو روشن کنید تا روی نون ها خوشرنگ بشن.
زمانی که نون ها رو از فر درآوردید روشونو پارچه ای بندازید به مدت ده دقیقه بمونه و بعد نوش جان کنید??
نمیدونید چه معرکه ایه??
.