آموزش تهیه کیک دورنگ فوری و آسان
کیک دورنگ فوری
(بدون فر و همزن)
?? این اندازه ها برای تابه ۲۰سانتیه اگه تابه بزرگتر دارید حتما مواد رو چند برابر کنید تابتون هم یکم عمق داشته باشه برای پف کیک ??
.
مواد لازم 😕
آرد یک پیمانه +یک سوم پیمانه
شکر دو سوم پیمانه
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
تخم مرغ دو عدد
آب یا شیر ولرم نصف پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
پودر کاکائو یک ق غ
وانیل نوک ق چ
?جای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسوی هم میتونید استفاده کنید.
.
دستور تهیه 😕
اول از همه تخم مرغ و شکر و وانیل رو یکم باهم بزنید و بعد شیر یا آب ولرم و روغن رو اضافه کنید با همزن دستی سه تا پنج دقیقه بزنید تا یکدست بشه حالا آرد و بکینگ پودر رو روش الک کنید و هم بزنید تا آرد باز بشه و موادتون یکدست بشه حالا مایه کیک رو دو قسمت کنید به یک قسمت پودر کاکائو بزنید و به قسمت دیگه ش زعفرون غلیظ دم شده (میتونید سفید ساده بذارید بمونه)
تابه یا قالب رو با روغن جامد چرب و آردپاشی کنید حالا دو رنگ مایه کیک رو همزمان داخل تابه بریزید – راستی این قسمت فیلمم پاک شد – من روی قسمت شکلاتی یکم گردو خرد شده و روی قسمت زعفرونی پودر پسته ریختم
بعد روی شعله گاز شعله پخش کن بذارید و با حرارت ملایم روی شعله متوسط بذارید داغ بشه بعد تابه رو روش بذارید و روی در تابه دمکنی بذارید و حدودا چهل دقیقه زمان میبره تا بپزه برای اطمینان از پختش داخلش خلال دندون یا سیخ چوبی بزنید اگه موادی بهش نچسبید کیکتون آماده س فقط توی تابه ممکنه زود ته بگیره مواظب باشید کیکتون نسوزه.
اگه فر دارید میتونید داخل قالب بپزید فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه ۱۵دقیقه گرم کنید بعد قالب رو داخل فر میزاریم و حدودا چهل دقیقه زمان میبره تا بپزه باز میتونید با سیخ چوبی امتحان کنید