آموزش تهیه جوجه چینی با سس تارتار
دستور تهیه 😕
من قبل از هر کاری سس تارتار رو آماده کردم و گذاشتم یخچال
به این ترتیب :
«سس تارتار»
سه ق غ سس مایونز، سه ق غ خیارشور خرد شده و دو ق غ جعفری خرد شده و یک ق غ پیاز ریز خرد شده و یک ق غ آبلیموی تازه و یک ق م سس کچاب تند و نمک و فلفل قرمز و سیاه رو با هم مخلوط کرده و روشو سلفون کشیده و میذاریم یخچال تا مزه ها به خورد هم بره.
.
«جوجه چینی»
یه دونه سینه مرغ کامل حدود (۵۰۰ گرم) رو نواری برش میزنیم و زعفران دمکرده و نمک و فلفل و آبلیمو و کمی سس خردل و یه دونه پیاز خردشده و یه حبه سیر رنده شده بهش اضافه کرده و مخلوط میکنیم و توی ظرف دربسته یک دو ساعت میذاریم یخچال.
.
«خمیر بنیه»
زرده و سفیده دو عدد تخم مرغ رو جدا میکنیم و سفیده ها رو میزنیم تا کاملا سفید و پفکی بشه، زرده ها رو با همزن میزنیم و سه چهارم لیوان مالشعیر بدون طعم بهش اضافه کرده و هم میزنیم و بعد به سفیده ها اضافه میکنیم و نصف لیوان شیر اضافه کرده و میزنیم و یک ق چ نمک و یک ق چ پودر خمیر مایه فوری و یک ق چ بکینگ پودر و کمی زعفران برای خوشرنگ شدن خمیر بنیه بهش اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر یک لیوان سر پر آرد سفید اضافه کرده و هم میزنیم ،غلظت این خمیر باید در حد ماست همزده باشه، حالا درب ظرف رو میذاریم و حدود یکی دو ساعت به خمیر استراحت میدیم ،وقتی خمیر حباب زد آماده ست حالا سینه های نواری رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم و دونه دونه توی روغن میندازیم تا سرخ و پفکی بشه و بعد با سس تارتار نوش جان میکنیم.