طرز تهیه آسان خاگینه اسفناج
مواد لازم 😕
تخم مرغ دو عدد
اسفناج خرد شده یک لیوان کاملا فشرده
ماست دو ق غ
آرد الک شده سه ق غ قله کوهی
بکینگ پودر یک ق چ سرصاف
وانیل نوک ق چ
گلاب سه ق غ
روغن مایع سه ق غ
برای شهد :
سه چهارم لیوان شکر
نصف لیوان آب
مقداری زعفران
.
دستور تهیه 😕
اول از هر کاری شکر و آب رو توی قابلمه میریزیم و میذاریم شمر حل بشه، بهش زعفران اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم
حالا اسفناج رو با گلاب و روغن مایع میریزیم توی میکسر و پوره میکنیم (من اولش ریختم توی مخلوط کن، میکس نشد دوباره ریختم توی ماشین یک دو سه)
حالا تخم مرغ و وانیل رو دو دقیقه هم میزنیم تا حسابی کف کنه،ماست رو اضافه کرده هم میزنیم و پوره رو هم اضافه کرده هم میزنیم و آخر سر بکینگ پودر و آرد رو اضافه کرده و چند ثانیه هم میزنیم.
توی تابه کوچیک یک ق غ روغن مایع میریزیم و مایه خاگینه رو توش میریزیم و روش دمکنی میذاریم وقتی کاملا بسته سد بر میگردونیم تا طرف دیگه شم سرخ بشه و برش میزنیم و شهد خنک رو بهش اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم و بعد از خنک شدن میذاریم چند ساعتی یخچال بمونه و نوش جان.
✔️ من مقداری از مایه رو توی قالب سیلیکونی چرب شده ریختم و توی فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع گذاشتم و بعد توی همون قالب روشون شهد ریختم و با خلال دندون روی خاگینه ها رو سوراخ کردم تا شهد به خوردش بره?