آموزش آسان تهیه هات چاکلت خوشمزه
اگر معتاد شکلات باشین هیچ فرقی نداره که حالُ هوا چطوره ؟ مثل خودِ خودم ?
قبل از هرچیزی اینو بگم هات چاکلت اصلی، که مورد علاقه ی شخص خودمم هست، ترکیب شیر داغی هست که توش شکلات خرد شده میریزن و بسته به ذائقه خورندهتوش پودر دارچین و فلفل قرمز تند میریزن که فوق العاده دلچسبه ?
این هات چاکلتی که امروز می بینین، هات چاکلتیه که این سالها بشدت باب شده و همه دنبالشن.
هات چاکلت خیلی غلیظ
.
مواد لازم 😕
(برای یک ماگ هات چاکلت?☕️)
یک لیوان شیر
یک ق غ نشاسته ذرت
یک ق غ پودر کاکائویی که طعمش رو دوس دارین
حدود پنجاه گرم شکلاتی که عاشق طعمش هستین
مارشملو برای تزیین
.
دستور تهیه 😕
شیر سرد و نشاسته رو باهم قاطی می کنیم و بعد پودر کاکائو رو اضافه می کنیم و روی حرارت با ویسک یا چنگال مدام اونقدر هم می زنیم تا حرارت باعث غلظت بشه.لطفا دست از هم زدن بر ندارین که یه وقت هات چاکلتتون ته نگیره. بعد شکلات
خرد شده رو اضافه کنین و تا اونجایی که شکلات کاملا ذوب بشه به هم زدن ادامه بدین و همونطور داغ داغ سرو کنین.
همونطور که دیدین من هیچ شکری اضافه نکردم چون می خواستم هات چاکلتم نیمه تلخ باشه و مارشملو هم شیرینی مطلوب رو برای من تامین می کنه.
این نکته قابل ذکره که غلظت هات چاکلتتون رو با کم یا زیاد کردن نشاسته ذرت می تونین کنترل کنین.
دیدین که اصرارم بر این بود که حتما شکلاتی استفاده کنین که عاشق عطر و طعمش باشین. من برای اولین بار گالاردوی فرمند رو انتخاب کردم که خب ترجیحم اینه که شکلاتم مارک دیگه ای می بود. پس طعم شکلاتی که استفاده می کنین بسیار مهمه.
نوش جونتون