طرز تهیه آسان فالوده خانگی
برای شربت فالوده :
آب ۴ لیوان
شکر ۲ لیوان یا ۲/۵ لیوان
گلاب ۵ ق غ
هل نوک قاشق
.
دستور تهیه 😕
آب و شکر رو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه، هل رو بهش میزنیم ، حل که شد گلاب رو اضافه میکنیم و میزاریم حسابی سرد بشه، بعد داخل یه ظرف فلزی ۱۲ ساعت میزاریم فریزر، بعد از ۱۲ساعت یخی و برفی میشه رنگش سفید میشه.
❌در مقدار مواد شربت خیلی دقت کنین که اگه کم و زیاد بشه شربت یخ نمیزنه یا خوب نمیشه❌
?ظرف حتما باید فلزی باشه.
.
یک بسته رشته ی فالوده رو که از لوازم قنادی فروشی ها میتونین تهیه کنین رو داخل آب جوش میریزیم، ۵ دقیقه زمان میدیم بپزه، بعد با آب سرد آبکشی میکنیم، حالا شربتمون رو که یخ بسته از یخچال میاریم بیرون با قاشق پوره میکنیم (شربت خیلی نرم و یخی و لطیفی میشه)، پوره که کردیم، حالا توی یه ظرف فلزی یه لایه رشته میزاریم یه لایه پوره شربت تا بالا بعد دوباره ۱۵ دقیقه بزاریم فریزر، بعد از این تایم حسابی رشته ها سفیده و ترد شدن و آماده سرون.
با لیموی تازه و شربت سرو کنین?
.