آموزش تهیه آسان کنافه پنیری
مواد لازم 😕
2/3 لیوان آب
نصف لیوان شکر
1/3 لیوان گلاب (تو فیلم یادم رفته بنویسم)
زعفران غليظ شده
هل یا پودر هل
250 گرم کره
رشته کادایف
پنیر موزارلا یا هر پنیر بدون نمک
.
دستور تهیه 😕
شربت :
شکر و آب و مخلوط کنید و بزارید حدود 10 دقیقه بجوشه و آخر سر بهش زعفران و هل و گلاب و اضافه کنید و بزارید سرد بشه
.
باقلوا :
کره رو بزارید تا آب بشه، من حدودا نصف بسته رشته کادایف استفاده کردم، رشته ام از نوع تر بود و از قبل گذاشته بودم داخل فریزر تا یخ بزنه، بعد از اینکه از فریزر درآوردم با کره مخلوط کردم، درون هر ظرفی میتونید قرار بدید، ماهیتابه تفلون، مسی، یا هر چیز دیگه …
.
نصف رشته ها رو داخل ظرف بریزید و با قاشق یا با کف دست فشرده کنید و بعد روی اون پنیر رو قرار بدید و پودر پسته بپاشید و دوباره لایه بعدی رو روش بریزید، تو این مرحله دو مدل میتونید بپزید یا بزارید داخل فر بقدری که دوطرفش سرخ بشه یا روی گاز هر طرفش و 5 دقیقه بزارید تا سرخ بشه، وقتی ماهیتابه رو تکون بدید و رشته ها تکون خوردن باید برگردونید، موقع برگردوندن باید از یک بشقاب استفاده کنید، آخر سر شربت و روی اون بریزید و اگه دوست داشتید کمی بستنی زعفرانی یا وانیلی روی بزارید و پودر پسته بپاشید و تمام?