آموزش تهیه دسر توت فرنگی مغزدار
مواد لازم 😕
برای مغزی :
پودر ژله توت فرنگی ۱ بسته
ابجوش ۱ لیوان
برای دسر :
توت فرنگی ۳۵۰ گرم
شکر نصف لیوان یا ۱۰۰ گرم
خامه شیرین شده ۲۰۰ گرم
اگه از خامه ی صبحانه استفاده کردید ۳ قاشق شکر اضافه بریزید
وانیل نوک ق م
رنگ خوراکی نوک ق م قابل حذف هست میتونید نریزید
شیر ۲ لیوان یا ۵۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۵/ ۳ق غ حتما باید خارجی باشه وگرنه خوب نمیبنده، ایرانی بود بیشتر بریزید
اب سرد یک سوم لیوان
.
دستور تهیه 😕
ابتدا قالبها رو اماده کنید به این صورت که قالبها رو کمی چرب کنید یه مقدار اب بریزید، بچرخونید، اب اضافه رو خارج کنید قالبها رو بذارید داخل فریزر.
پودر ژله رو فقط با ۱ لیوان ابجوش حل کنید بریزید داخل قالب مغزی و بذارید یخچال کاملا ببنده ، بعد اطراف دسر رو با چاقو ازاد کنید ،۳ ثانیه ظرف رو داخل اب گرم بذارید و با کمک دست یا یه بشقاب مغزی رو برگردونید.
پودر ژلاتین رو بپاشید داخل اب سرد هم بزنید و بذارید روی بخار کتری تا ذوب بشه.
بعد بذارید کنار تا از دما بیفته، ژلاتین اگه داغ به شیر و خامه اضافه کنید، دسر رو مات میکنه.
توتفرنگی+شکر+خامه+وانیل +رنگ پودری+شیر+ژلاتین حل شده رو مخلوط کنید.
نصف مایه دسر رو ازصافی رد کنید وبریزید داخل قالب اصلی ،بذارید یخچال نیم بند بشه ،
بعد مغزی رو که از قالب دراوردید بذارید روی دسر و باقیمانده ی دسر رو از صافی رد کنید بریزیدداخل قالب
۵ الی ۶ ساعت بذارید یخچال کاملا ببنده
همیشه برای راحت دراومدن دسر از قالب
اون و ۱۰ دقیقه بذارید تو دمای محیط با این کار خیلی از دسرها با یه تکون از قالب جدا میشن
من برای احتیاط که شکلش به هم نخوره ؛ اطرافش رو با چاقو ازاد کردم ۳ ثانیه داخل اب گرم گذاشتم، دیس گذاشتم روش و براحتی برش گردوندم ؛ با یه چاقوی تیز که چندثانیه داخل اب گرم گذاشتم برش دادم