آموزش آشپزی آسان کوردن چیکن
مواد لازم 😕
تخم مرغ : 1 عدد.
شیر : 1 لیوان.
روغن مایع : 1 قاشق غذاخوری.
سینه مرغ : 1 عدد.
آرد سفید : 150 گرم.
آرد ذرت : 50 گرم.
بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری.
نمک : به میزان لازم.
ادویه شامل : فلفل قرمز، پودر کاری، آویشن، زردچوبه و پودر سیر
.
دستور تهیه 😕
ابتدا یه دونه تخم مرغ رو با شیر و روغن مایع خوب مخلوط میکنیم.
در ظرفی دیگه آردها و فلفل قرمز رو مخلوط می کنیم وسط ظرف رو گود میکنیم مواد مایع رو می ریزیم با همزن دستی مخلوط میکنیم و سر آخر بیکینگ پودر رو می افزاییم.
حالا سینه ی مرغ رو به قطعات کوچک خرد میکنیم و با کمی نمک و ادویه های گفته شده و پودر سیر خوب مخلوط میکنیم. مطابق فیلم داخل سیخ های چوبی چند تکه قرار میدهیم و به کمک سلفون می پیچیم و رول میکنیم، رول های آماده شده رو به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار میدهیم.
سپس مایه ی آماده شده رو داخل یه لیوان بلند میریزیم، رول های مرغ رو از سلفون جدا کرده ابتدا داخل مواد فرو کرده و بعد در روغن داغ و شناور سرخ میکنیم با حرارت ملایم.
رول های سرخ شده رو روی دستمال گذاشته تا روغن اضافه ی آن خارج شه.
و بعد با سس دلخواه سرو کنین، من سس سیب زمینی استفاده کردم.