طرز تهیه و روش کار با فوندانت
فوندانت بیشتر جنبه تزیین کیک رو داره وبه خوشمزگی خامه نیست.البته این فوندانتی که آموزش دادم نسبت به فوندانت های آماده ای که لوازم قنادی ها میفروشن خیلی خوشمزه تره و طعم شکلات شیری میده و ارزونتر در میاد. ولی خب فوندانتای آماده بیرون هم مزیت خودشو داره مثلابه خاطر مواد نگهدارندش موندگارتره و موادی داره که باعث میشه مثل آدامس کش بیاد و کار باهاش راحتتر بشه
فوندانت، نوعی خمیر قنادی کاملاً سپید رنگ است. این نوع خمیر بیشتر برای پوشش کیک بکار برده میشود. در برخی از کشورها مانند انگلستان فوندانت، خمیر شکر نامیده میشود. در زبان فرانسه، فوندانت به معنی «ذوب شدن» و از ریشه fondue است. آیسینگ فوندانت در بسیاری از موارد منظور از فوندانت، آیسینگ فوندانت است.